I fundit! Gazetari i njohur shqiptar në gjendje kritike për jetën

Gjendja e gazetarit dhe komentatorit të njohur sportiv, Kosta Grillo vijon të jetë k ri tik e!

Prej kohësh Grillo ndodhet jashtë shtetit, më saktë në Turqi ku ka shkuar për kurim, por gjendja e tij shëndetësore duket se nuk ka patur përmirësim.

Rreth 1 muaj më parë, mjekët morën vendimin për ta futur në int u bim Grillon, por mesa duket dhe kjo lëvizje nga ana e tyre nuk e ka ndr yshuar shumë situatën.

Së fundmi, miku i tij Ervin Baku ka bërë thirrje në rrjetet sociale duke ftuar miqtë, të afërmit dhe të njohurit që të japin kontributin e tyre për të ndihmuar financiarisht familjarët pasi kostot e kurimit janë ma rramen dëse.

“Duke ditur që fatura tani ka shkuar ka cafiu, në shifra m arramendëse, natyrisht e papërba llueshme për familjen, ftojmë edhe njëherë të gjithë, dashamirësit, ju jeni me qindra e mijëra, sipas mundësisë suaj, të jepni një kon tribut financiar në këtë llogari”, shkruan ai.