E FUNDIT/ Ekzekutoi oficerin e policisë, tenton të vetëv ritet Aldi Rama (Detaje)

Ten ton vetvr asjen Aldi Rama, i riu 21-vjeç që ekz ekutoi efe ktivin e po licisë, Saimir Hoxha.

Burime bënë me dije se ai është vetë pl agosur.

Sipas dekl arimit zyrtar të pol icisë, nga kontrollet e bë e mundur loka lizimi i tij në ‘Lagunën e Vainit’ ku ishte fshehur.

For cat e po licisë i kanë bërë thirrje që të dorë zohet, por ai nuk iu është bindur urdhërit dhe është vetëq ëlluar.

Burime po licore bëjnë me dije se ai po transportohet për në sp ital në gjendje kri tike për j etën.

Per me shume lNF0, KLl.K0 ME P05HTE!