Detaje të reja, gjendja e Ramës tepër e rëndë, mjekët japin pak shpresa

Detaje të reja kanë dalë nga ngjarje e rëndë ndodhur sot në Lezhë. Mësohet se gjendja e autorit të vr asjes së e fektivit të policisë,Aldi Rama, është tepër e rën dë, pasi ka një pl umb në kokë.

Ai ndodhet aktualisht në spitalin e Tr aumës, në reanimacion, ndërsa sipas bluzave të bardha gjendja është është tepër kritike dhe ka pak shpresë se mund ta mbajnë në jetë.

Predha e shkr epur nga ar ma e tij, ndaj vetes, është marrë në anën e djathtë të kokës duke i shkaktuar gj akderdhje dhe pre kje të zonës së ndje shme në kokë.