LAJMI FUNDIT/ Aksident i rëndë në autostradë, makinat bëhen copash nga përplasja (FOTO)

Një ak sident i rë ndë ka ndodhur pak më parë në autostradën Elbasan-Tiranë.

Një makinë dhe një kamion janë pë rplasur dhe kanë pësuar d ëme të shu mta materiale.

Ndërsa nuk dihet ende nëse ka persona të dë mtuar apo vi ktima.