Sɑ numra shihní? Kjo foto po bën “lëmsh” rrjetin

Sfondi i zi me disa numra është bërë objekt polemikash mes përdoruesve të internetit. Sa numri shihni në foto? Shumica e njerëzve thonë se shohin 2, 4, 6, 8 por disa të tjerë besojnë se numri përmban dhe numrat nga 0 në 9. Shikoni sërish foton dhe shkruani të gjithë numrat që

shihni.Përdoruesit e internetit kanë vërtetuar se ky imazh përmban të gjithë numrat nga 0 deri në 9. Kjo nuk do të thotë se të gjithë janë dakord me këtë zgjidhje. Disa i mohojnë. Gjithsesi shikoni vetë përgjigjen dhe vlerësojeni.

Ja edhe zgjidhja: